24.06.2017 г., 14:02 ч.

Моя – Твой 

  Поезия » Любовна
391 0 0

МОЯ – ТВОЙ

 

 

Тишина край мен звучи

и донася щастие в сълзи.

Твоя лик във мен блести

и напомня за нощта ни.

 

Душата ми – отдавна твоя,

позна във оня миг покоя

и пред иконата на аналоя,

моля себе си да бъдеш моя!

 

Само моя!

 

Очите си за теб затварям,

сърцето с нежност аз отварям

и във пламък тих изгарям –

„Едно сме“ винаги повтарям!

 

Всеки недостатък в мисълта ти,

ще превърна в сила на духа ти!

А всяка слабост, дето ме разпъти,

ще претвориш с любов във пъти!

 

Сега, любима, желая да си тук,

да приглушим светлина и звук,

и както никой досега, дотук –

единствен да съм аз, не друг!

 

Задръж ме вечно в твоя скут!

 

Сгрей ме с жарка топлина,

обгърни ме, както небе – луна,

и нека да докажем на света:

невъзможно няма в любовта!

 

Мечтите реалност са сега!

 

 

20-22.X.2011
Камен Тодоров ©

© Камен Тодоров Всички права запазени

За мултимедийна визуализация, моля отворете: www.vbox7.com/play:3f871e7a43

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??