МОЯ – ТВОЙ
Тишина край мен звучи
и донася щастие в сълзи.
Твоя лик във мен блести
и напомня за нощта ни.
Душата ми – отдавна твоя,
позна във оня миг покоя
и пред иконата на аналоя,
моля себе си да бъдеш моя!
Само моя!
Очите си за теб затварям,
сърцето с нежност аз отварям
и във пламък тих изгарям –
„Едно сме“ винаги повтарям!
Всеки недостатък в мисълта ти,
ще превърна в сила на духа ти!
А всяка слабост, дето ме разпъти,
ще претвориш с любов във пъти!
Сега, любима, желая да си тук,
да приглушим светлина и звук,
и както никой досега, дотук –
единствен да съм аз, не друг!
Задръж ме вечно в твоя скут!
Сгрей ме с жарка топлина,
обгърни ме, както небе – луна,
и нека да докажем на света:
невъзможно няма в любовта!
Мечтите реалност са сега!
© Камен Тодоров Все права защищены