24.11.2007 г., 9:06 ч.

Моят ангел 

  Поезия » Любовна
649 0 2

Ангел в бяло,
от сън дълбок остатък,
молба за помощ,
загубена по своя път.
Една любов, задавена в забрава
и вярата в надеждата, в любовта...
Сянка от крила,
скрита в огледало.
Образът, пречупен от падаща дъга,
а пътят е обвит в сива пелена...
Сълзи се сипят от листа.
А ангелът?
Белотата му се губи
в сивотата на света...

 

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??