11.05.2007 г., 9:25 ч.

Моят Бог 

  Поезия
559 0 5
Години непосилен труд
ми коства моя храм!
Сега готов е, но не знам
дали Сизиф съм или луд?

Че при градежа, в хоросана,
изгубих личния си Бог!
Не знам - във белия чертог
или в стените пък се дяна?

... дали не съм го пропилял
в ония две колички вар,
с които мой приятел стар
вертепа си измаза цял?

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??