15.10.2013 г., 22:01 ч.  

Моят дъжд и лудият вятър 

  Поезия » Любовна
569 0 0

 

Аз те моля, не преставай в мен да ромолиш,
нека сгушена във твойта пазва
се изливам с теб, дори когато спиш.

 

И те викам, и те чакам във постеля златна,
щом съм те видяла и познала,
моята слънчева любов ще те озарява.

 

Ти не чуваш ли, след нас цветната дъга как пее.
Ти си влюбен в мене мъж от дъжд,
а аз жена която вятър луд люлее...

 

Ако дойде и ме грабнe в късна, тъмна доба.
Ти без мен не ще запееш, слънчев...
аз без теб, ще бъда скъсаната струна.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??