9.09.2004 г., 20:30 ч.

Моят кръговрат 

  Поезия
1164 0 0


Вървя напред,а всъщност
две крачки връщам се назад!
Препъвам се и ставам,
вървя по пътя си познат!
Лутам се сред мисли,
надпреварвайки се да крещят,
блъскат се една от друга,
гръмотевично трещят!
Въртя се в кръг и до никъде не стигам,
в търсене на себе си постигам-
в заблуда мъничък успех...
Отново мрак,измама и поквара
и всичко от начало се повтаря!

© Светослава Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??