28.07.2024 г., 16:57 ч.

Моят лист 

  Поезия
264 6 14

Когато спрях да трупам думи в мене,
разбрах – за себе си съм непозната.
Зад казаното, тишината стене,
а точките разкъсват свободата.


От моя лист изчезват редовете,
а думите отлитат, като птици.
О… моят лист! …
От лист ще стане цвете
и мисля да го нарека: Деница.

© Деница Гарелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??