14.10.2011 г., 12:15 ч.

Моят отговор 

  Поезия » Любовна
616 0 8

Аз поканих те, теб, на дуел -
да направим една стихосбирка...
Ти, погрешно товара поел,
... ме въвлече в една друга битка.

Ти поиска тук мойто сърце,
невъзможната нежност и обич...
Как да дойда във твойте ръце -
ти на шията слагаш ми обръч.

Всяка дума за мене е зов...
И от всеки стих вземах доброто,
но не търсих аз твойта любов,
неусетно събудих в теб злото...

Аз не искам да има раздяла...
Нека там, дето ти ме измисли -
да остана мечтана и бяла -
книга, дето докрай не разлисти...

© Ирена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??