27.07.2023 г., 13:25 ч.

Моят рожден ден 

  Поезия » Философска, Гражданска
602 2 12

                                   Моят рожден ден

 

 

Добре дошъл отново ти при мен,

мой любим празник, рожден ден!

На този ден моята майка ме е родила,

с живот и красиво име ме е тя дарила!

 

Аз на нея се покланям и благодаря,

за обичта и грижите на моята майка.

Мисля за нея с много обич и малко тъга,

далече е от мен но я нося в моята душа.

 

Ти пак дойде мой любим ден рожден,

и ми носиш здраве, радост и усмивка една.

Малко съм се променил, малко посребрен,

и в душата ми детска вече няма тъга.

 

Ти пак ще идваш отново лятото на този ден

но доведи и децата ми, моите рожби при мен!

С тях ще бъде прекрасен празника, необикновен,

един баща и синовете му ще сбъднат една мечта!

 

Не искам аз скъп подарък а благодаря,

едно благодаря за моите стихове, слова!

Те са за хората и за мойте мили деца,

започват с усмивка и завършват с поука една!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??