10.05.2017 г., 23:10 ч.

Моят стих 

  Поезия » Друга
493 0 4

Мисъл е...
А след това е спомен...
Песен е...
А след това е хит...
Може би е моя пролет...
Може би е моят стих...

 

Мисъл е...
Но първо е копнеж...
Песен е...
Но първо има нота...
Пролетта със нейния цъфтеж...
Може би ми е в живота!

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??