11.04.2006 г., 2:55 ч.

Моят свят 

  Поезия
630 0 4
Моят дом, малък и порутен,
три стаи с четири легла.
Ала за мен е тъй уютен
и най-прекрасен на света.

Семейството ми е малко,
три жени сме, без баща,
но за мен това не е жалко,
защото цари мир и топлина.

Животът ми не е никак лесен,
почти не знам какво е почивка.
Но всяка сутрин се събуждам с песен,
а вечер си лягам с усмивка!

Щастлива съм, че ме има,
че приятелите ме обичат,
че съм на някого "Любима"
и че чувствата си не отричам.

Не искам нищо друго от живота,
не искам пари или сребро.
Не желая да живея в охота,
а просто да сторя на някой добро!

Светът ми е обикновен.
Не се случва нищо интересно.
Простичък, но подреден
и за мен това е чудесно!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??