29.07.2013 г., 22:26 ч.

Моят верен враг 

  Поезия » Друга
469 0 2

Ще ме чака.
Ще ме чака
до дупка.
До припадък
от глад ще ме чака.
До спукване
на препълнен
със жлъчка мехур.
До полуда.
В кататония
и във ступор.
Докато излеза.
Ако изобщо
долазя
на ада от дупката.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??