ТИ си моят блян,
ТИ си мойта муза,
ТИ си моят миг.
ТИ си мойта светлина и топлина.
ТИ си въздухът, водата.
ТИ си моята душа.
ТИ си моят свят голям.
ТИ си мойта красота,
мойта песен във нощта.
ТИ си светъл лъч в мъглата.
ТИ си трепетът в сърцето ми.
ТИ си всичко, което аз мечтаех и копнях.
ТИ и само ТИ, моя любов,
единствена любов.
Обичам те, ангел мой!
Обичам те!!!
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени