Feb 2, 2011, 3:58 PM

Моята единствена любов 

  Poetry
2689 0 0

ТИ си моят блян,

ТИ си мойта муза,

ТИ си моят миг.

ТИ си мойта светлина и топлина.

ТИ си въздухът, водата.

ТИ си моята душа.

ТИ си моят свят голям.

ТИ си мойта красота,

мойта песен във нощта.

ТИ си светъл лъч в мъглата.

ТИ си трепетът в сърцето ми.

ТИ си всичко, което аз мечтаех и копнях.

ТИ и само ТИ, моя любов,

единствена любов.

Обичам те, ангел мой!

Обичам те!!!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??