9.05.2012 г., 15:25 ч.

Моята котка 

  Поезия » За деца
633 0 0

Красива, черна и мека,

с бяла точка на нослето

мърка моята котка,

усетила вкусното мляко.

Мята доволно опашлето,

гледа ме с очите доволни

и облизва белите устни.

Скача в скута ми,

иска си още...

 


 


© Николай Пеняшки-Плашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??