Когато застанеш до мен -
сякаш слънцето грее само за мен!
И искам така да е вечно,
пък дори и това да е грешно!
И пея аз само за теб
и пиша, и пиша - отново за теб!
Когато ме гледаш, е всичко красиво,
а когато те няма - отново е сиво.
Аз не мога и ден да живея -
за твоите целувки без да копнея.
И не мога от теб да избягам -
дори и когато вечер си лягам.
Целият ми свят в ръцете си побираш.
Ти ме побъркваш - нали го разбираш?
Луда съм - и това не е смешно!
Обичам те - пък дори и това да е грешно!
© Преси Всички права запазени