20.11.2010 г., 21:59 ч.

Моята любов към теб 

  Поезия » Философска
782 0 9

Моята любов към Теб

е като ручей, който

ромоли, подскача, спира,

потича отново

и път си намира.

Твоята Любов към мен

е океан, който не спира

да ме залива, измива ме

и не престава да ме облива.

Един ден ручеят бърз

ще стане поток

и ще е много по-уверен,

спокоен и дълбок.

Един ден потокът

ще стане пълноводна река

и  ще се влее завинаги

 във Океана-Баща!

© Татяна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??