5.02.2021 г., 1:13 ч.

Моята Муза 

  Поезия » Друга
295 0 2

Не зная Музата ми как изглежда,

но чувствам нежната й красота

и силата, с която ме повежда

да творя, да търся красота.

 

Искрено в душата ми посява

пориви, мечтания, любов.

Вярвай ми с неземния си зов

от жестоко време ме спасява.

 

" Добре организираният хаос "

сега е в своя златен период

и с тактична безпощадност бавно

гаври се с нормалния човек:

 

Музо моя, в мен безспир гори,

мрачен ад край мен да е дори.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??