8.03.2012 г., 20:57 ч.

Моята писана 

  Поезия » За деца
462 0 1

Обичам моята котка сладка.

Нейното "мяу" е кат' нежна мелодия кратка.

Помня деня, когато за пръв път я видях.

На едно черно тяло погледа си спрях.

Това беше един ден белоснежен,

когато чух гласа ù нежен.

Радвам се на моята писана мила,

когато проявява ловкост, пъргавина и сила.

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??