8.08.2018 г., 20:48 ч.

Моята причина 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
746 0 2

Моята причина
 

 

 

Сърцето бие с амплитуда,
различна от нормалната.
Когато теб те видя,
когато отдалече се усмихнеш.

 

Причини има много да обичам
часовете на този сърцетуп.
И ако тръгнеш да се ровиш в дълбините,
ще откриеш всяко щастие как свързано е с теб!

 

Като луд навярно, късно вечер се усмихвам.
Макар разстоянието да дели телата.
Но ти причината си, от която
редовно не искам да заспивам.

 

Ще бдя над теб, когато в съня си се унасяш.
С целувки нежно ще обвия
завивката на палещото ти сърце!
С пръсти ще докосвам дозата ми щастие!

 

Причината, която ме променя,
е по-дълбока от всяка друга.
Вървя и доброта наоколо живее,
с присъствието си я донесе.

А.А.
 

© А.А. Всички права запазени

Фон:
https://www.youtube.com/watch?v=ShZ978fBl6Y

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Маргарита!
  • Този сърцетуп е най-хубавото нещо, което се случва на човек. И, ако всичко останало се озвучава от неговия ритъм, животът на човек е смислен и щастлив. Поздрав! Дано да е вечен този твой сърцетуп!
Предложения
: ??:??