Моята причина
Сърцето бие с амплитуда,
различна от нормалната.
Когато теб те видя,
когато отдалече се усмихнеш.
Причини има много да обичам
часовете на този сърцетуп.
И ако тръгнеш да се ровиш в дълбините,
ще откриеш всяко щастие как свързано е с теб!
Като луд навярно, късно вечер се усмихвам.
Макар разстоянието да дели телата.
Но ти причината си, от която
редовно не искам да заспивам.
Ще бдя над теб, когато в съня си се унасяш.
С целувки нежно ще обвия
завивката на палещото ти сърце!
С пръсти ще докосвам дозата ми щастие!
Причината, която ме променя,
е по-дълбока от всяка друга.
Вървя и доброта наоколо живее,
с присъствието си я донесе.
А.А.
© А.А. All rights reserved.