11.03.2012 г., 19:18 ч.

Моята съдба 

  Поезия » Любовна
964 0 0

Моята съдба

 

 

Животът ми покрит е с тъмнина,

сърцето ми се стяга от тъга.

Душата ми безропотно ридае,

умът ми във нощта се шляе.

 

Таз тъмнина е надвиснала над мен,

в цялостния и тъмен ден.

Като остър нож съдбата ме прониза,

като летен ден животът ми отлита.

 

Трудно е аз напред да продължа,

чакам да се появи искрица от надежда.

Трудно е да повярвам отново аз във любовта,

така бе отредила моята съдба.

© Никола Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??