19.01.2017 г., 7:56 ч.  

Моята съседка Ветка - 2 

  Поезия » Хумористична, Оди и поеми
821 2 7

Двамата сме чудна гледка!

Аз - с ролетка във ръка,

по бикини  Ветка трепка!...

Как  се нагласих  така?...

 

А на моята съседка

чехлите отвън били!...

Тикам към килера Ветка,

в него да се приютим.

 

Някой вика.  Не е Летка!...

Братовчедът ми Марин!

В малката и тъмна клетка

ние с Ветка си стоим.

 

А родàта вика: „Петко,

тука ли си бе, брат`чед?”

Мислено си правя сметка –

ами чехлите отпред?

 

Във килера -  табуретка,

от години е така.

Ще приседнем тук със Ветка,

мен не ме държат крака...

 

Аз и сластната брюнетка!...

Във килер – един до друг!

Само да ме види Летка!...

След секунда ще съм труп!

 

Диша учестено Ветка,

всичко ми е като в сън...

Вътрешностите ми трепкат –

мъж съм все пак, а не пън!..

 

Май че мръдна нещо Ветка!...

Ето пак...И още пак...

Палава е таз брюнетка!...

Ето - пак ми пусна крак!...

 

„А човек живее, Петко,

само за едната чест!...

Сбъркаш ли, прави му сметка!

И не се прави злочест!...”

 

Точно в тоя миг пък Ветка,

ми посегна  със ръка...

Скръцна тая табуретка -

двама вирнахме крака!...

 

Аз - до нашата съседка!..

А от нея лъха жар...

Леле, в тая тесна клетка

ще направиме пожар!..

 

Тази бивша мажоретка

атакува  ме във фронт!

Тази, милата  кокетка,

ме напада в моя дом!

 

Най-добра защита, Петко,

е атаката ти, брат!

Обходи  я съответно,

изненадай  я отзад!

 

Аз съм верен мъж на Летка.

Но нали е за честта...

Минах във обход на Ветка...

бързо падна крепостта!...

 

Скоро нашата съседка,

гледам - май се укроти!

Нито мърда, нито трепка –

само пулсът й тупти!

 

Супер интересна гледка:

победител, победен –

всеки слага в свойта сметка,

че  надвил е в този ден!

 

За съседката ни Ветка,

аз не знам, да каже тя!

Колкото до мене – Петко –

на мъжа спасих честта!...

 

А пък нейната ролетка,

скрил съм във килера, там.

Че ще я потърси Ветка,

туй със сигурност го знам!...

  

   ( краят - утре)

 

© Роберт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Влади, Катя, благодаря, че надникнахте тук!... Дано ви е усмихнато при мен!...
  • Чудесно хумористично и леко еротично, поздравления!
  • Благодаря за вниманието, Влади, Веси, teis (b.t.)... Желая ви хубав ден, приятели!...
  • Няма да се даваш, Петко! Тя, честта си е байряк! Я развей го и рулетката смело занеси у тях! Благодаря за насроението, Роби!
  • Ха, ха, ха ... Благодаря за продължението! Чакам края на историята.
  • А така! Няма да се даваш, Петко!
Предложения
: ??:??