16.01.2009 г., 11:52 ч.

mr.N 

  Поезия » Друга
814 0 4
добре дошъл

във виртуалния бардак на сънищата си мистър N

моето име е Дженифър или Сузи

или каквото там си избереш

отвори очите си и слушай

отвори ушите си и гледай

стичам се като капка разтопен сладолед по дланта ти

разкъсвам всяка задръжка без жал

шоколадовотъмна сянка по огледалото

дишам зад ухото ти дъх на Джакомо

и шептя по кожата ти усмивки

искам да целуна всяка част от сънищата ти мистър N

не е нужно да ми обещаваш нищо

просто се отпусни

и остави ръцете ми сами

 да те намерят

да напишат история от изкушения

в горещината на името ми ще изчезнеш

като река в пустиня

докато пръста ти обхожда гърлото на чашата

гледай как свличам всяка мисъл за теб

стопявам студа по скулите ти

протегни ръка през масата и докосни мястото което желаеш

желанията ти са напълно изпълними тази вечер мистър N

няма нещо което да не искаш и аз да не мога да ти дам

стига само да си наясно Джени ли съм

или Сузи

защото Джени танцува понякога с призраци

под ритъма на румба танц който ти едва ли владееш

а Сузи е сълзлива кучка дето бродира гоблени с маргаритки

през свободноти си време

но... отклоних се мистър Н

оправдай влизането си в бардака

създай ме направи ме такава каквото ме искаш

остави ме да те обичам

тази нощ докато луната влиза в нова фаза

ще те подлудя от искане и нетрадиционни взаимоотношения

няма много виртуални реалности само тази в която ме чукаш

до насита

и после си тръгваш без памет

заключил спомена за целувките ми дълбоко в сърцето си

докато се мъчиш да си спомниш името което написах по гърба ти

с нокти

mr.Nobody welcome

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??