5.01.2013 г., 23:11 ч.

Мрачно е 

  Поезия » Любовна
519 0 0

Мрачно е и вали навън,

а душата ми потънала във сън.

Търсите да те открие,

преди животът ми да се разбие.

 

Опитвам се да те открия 

и всичко лошо да затрия.

Но не се получава, уви,

душичката ми кърви.

 

На раздяла ме целуна, знам,

поиска от мене да останеш сам.

А аз, горката, останах с надеждата,

че за тебе ще съм последната.

 

Мрачно е, вали в душата 

и кърви горката.

Белези остави в сърцето ми,

завинаги да ме боли.

 

 

 

 

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??