10.06.2007 г., 18:31 ч.

мрак 

  Поезия
727 0 2

Чувам само звуци, непознати хора,
не знам кои са? Чудя се - защо не виждам - защо?
Опитвам се да се измъкна, но не мога.
Мрак, мрак, мрак.
А тези хора, защо не ми помагат, викам ги, а те не чуват.
Познати гласове са, мисля.
Но аз пак не виждам и тъна в мрак студен...

© Даниелка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??