13.05.2011 г., 21:41 ч.

Мрак 

  Поезия » Друга
809 0 2

Мрачни духове нахлуват във съня ми

и ме викат те на глас, водят ме

по кални калдъръми и всеки ден

заложник съм им аз.

 

 И моля се, когато съм печален,

 и моля се, когато съм щастлив,

 и този ден за мен да не е прощален,

 че няма да ми писне да съм жив!

 

© Петър Попинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??