18.06.2007 г., 9:21 ч.

Мразя... 

  Поезия
487 0 9
Мразя думи наполовина.
Търся себе си измежду хората
и чувам коментари зад гърба си:
- Тази пък, какво ни зяпа,
ума си ли загуби, или е полудяла?

Мразя да съм раздвоена,
все търся вярната си половина.
Измежду хорските брътвежи и спрялото време,
аз се опитвам да задържа младостта си...
И да намеря себе си...

Търся своя стил -
на писане, на обич и обличане.
Търся нещо смислено, но не намирам го
и сама се търся, скрита там между на времето стрелките...
А те не спират... никога!

Мразя да си погазвам принципите,
мразя и да се загубвам "неочаквано".
Не ми е лесно да обичам и да ме обича някой,
но за жалост ще ви споделя -
АЗ НЕ СЕ НАУЧИХ И ИСТИНСКИ ДА МРАЗЯ!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??