11.10.2012 г., 9:50 ч.

Мразя покоя! 

  Поезия » Любовна
1362 0 13

Ухаех на рози! Ти дори не отчете,

че под новата риза бях гола...

С онзи поглед замислен, отнесен,

бегло хвърлен, омайно отровен!

 

Колко бързо минават годините,

колко бавно живея със тебе!

Без мечти, като куче отритната,

свита в ъгъла, сякаш съм бреме!

 

А аз копнея! И мразя покоя!

Той превърща ме бавно в старица.

Искам трепет и страст! Но не моля...

Друг ще сваля от днес мойта риза!!

 

© Рая Саварева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??