6.10.2022 г., 10:51 ч.

Мрежата 

  Поезия » Друга
204 6 9

...и на мрежата ѝ писна –

все война, терор, убийства,

и разстроена се  вкисна –

злото вече изобилства.

В този миг сърцето милна,

с трепет мрежата притихна

и усети обич силна,

и с надежда се усмихна.

 

— Мамо, мамо, аз съм тук,

вече малкият заспа,

имаш си страхотен внук,

само да си тук сега ...

Ето снимки, виж го само,

виж го тука как се смее,

колко нежно гука, мамо,

като слънчице ми грее.

О, парѝ ли? Имам ... купих ...

е, добре де, ще му взема ...

май че всичко му накупих ...

стига, ку-упих му и крема ...

тя е същата, еднаква,

даже купих и обувки ...

чакай малко, че проплаква ...

До! Обичам те, целувки ...

 

И във  мрежата нахлу

много обич в свят свиреп,

и изключена не чу –

... всичко имам ... нямам теб ...

 

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??