19.11.2009 г., 23:06 ч.

Мрежи от жалост 

  Поезия » Друга
415 0 0

Аз не искам да бягам от себе си.

Не искам да гоня и вятъра...

Искам живот с надежди обрулени,

сол на парцали за моите бъдещи рани.

 

Аз не искам танцуващо Слънце за мен.

Не искам и лунна усмивка...

Искам трепереща истина, плаха омраза,

възторжен копнеж по тъгата.

 

Аз линея сред светлото щастие.

Копнея за тъжен подслон!

Не умея на радост да нося,

и с усет усмивки да давам.

 

Аз все се лутам сред прашни мостове,

все търся във бездните пламък...

Не, не считам, че толкоз съм крехка...

Не, но оплитам се в мрежи от жалост.

© Цвет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??