15.08.2015 г., 19:43 ч.

Муза 

  Поезия » Друга
395 1 1

 

В тишината на мрака
намирам те плаха,
а дръзка ти беше когато
луната те къпеше бяла
в светлина на небесно одеало

Ти гореше в очакване
да те намеря
Помня, открехваше
нощните двери
за мен
Но тъмата превърна се в ден
и утрото сам ме намери

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И тъжно... Интересна муза си имаш Хареса ми това одеяло от лунна светлина.
Предложения
: ??:??