Aug 15, 2015, 7:43 PM

Муза 

  Poetry » Other
361 1 1

 

В тишината на мрака
намирам те плаха,
а дръзка ти беше когато
луната те къпеше бяла
в светлина на небесно одеало

Ти гореше в очакване
да те намеря
Помня, открехваше
нощните двери
за мен
Но тъмата превърна се в ден
и утрото сам ме намери

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И тъжно... Интересна муза си имаш Хареса ми това одеяло от лунна светлина.
Random works
: ??:??