23.08.2008 г., 10:42 ч.

Муза 

  Поезия
463 0 10
Как искам да съм музата ти нежна,
да те погаля като морски бриз,
полъхващ във нощта копнежна,
да бъда твоят най-заслужен приз.

Вдъхновение да имаш,
да ме извайваш със любов,
по устните ми да рисуваш,
да бъда аз стихът ти нов.

Да сътвориш лицето ми със устни,
снагата - с тръпнещи ръце,
и никога да не допуснеш
на друг творец...
да вае моето сърце!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??