Aug 23, 2008, 10:42 AM

Муза 

  Poetry
465 0 10
Как искам да съм музата ти нежна,
да те погаля като морски бриз,
полъхващ във нощта копнежна,
да бъда твоят най-заслужен приз.

Вдъхновение да имаш,
да ме извайваш със любов,
по устните ми да рисуваш,
да бъда аз стихът ти нов.

Да сътвориш лицето ми със устни,
снагата - с тръпнещи ръце,
и никога да не допуснеш
на друг творец...
да вае моето сърце!

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??