14.06.2007 г., 12:54 ч.

МУЗИКА 

  Поезия
1089 1 36
 

МУЗИКА

                                  На Нел

... Дори и тишината между нас

звучи като соната на Шопен.

И даже да не чувам твоя глас,

аз зная - мълком разговаряш с мен.


Без думи се разбираме със теб.

Нима със тях любов ще обрисуваш?!

Достатъчни са нашите ръце

и музика от танца им да чуваш.


Достатъчно е тялото ми, в зной

от твоето, да тръпне и изгаря,

да не усеща нито миг покой,

а всеки миг - за нас - да се повтаря.


Достатъчно е с теб да сме едно,

във оня миг на страстна еуфория -

най-търсения израз на любов,

най-слушаната някога симфония.

14. 06. 2007 г.

Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??