10.04.2010 г., 12:34 ч.

Mузика 

  Поезия » Любовна
430 0 3

Най-тихият ти шепот, който

по въздуха едва трепти...

За мен не е ни стон, ни зов, а... нота!

И ми се иска да съм пианист.

 

Да напиша с теб безкрайна симфония

и до името си да добавя твоето в афишите,

докато обикалям града в безумна инсомния

нощем, докато кротко спят клавишите.

 

И няма зов подобен на острото вибрато,

което буди в мен твореца.

Вдъхновение в secco и legato,

Това си ти - божествена намеса.

© Някой хрисим Някой благ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??