6.11.2009 г., 11:38 ч.

Музика за теб 

  Поезия » Любовна
785 0 1

Музика за теб

 

Шепти гласът ти във душата,

като отронен от китара звук.

Привлечен от любовната соната,

 на цигулката лъкът!

 

А пръстите ти като по пиано,

засвирили в духовна висота

се спускат по моето коляно,

да усетят музикална красота.

 

Свирейки съдбата с нота,

 играейки с високи тон,

 достига неизмерна кота,

 попадайки пред нежен стон!

 

 

05.10.2009

 

 

 

© Цвети Калинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Свирейки съдбата с нота..." искам аз да съм тази нота. :P Много хубаво звучене. Поздравления!!! 6 от мен.
Предложения
: ??:??