Музика за теб
Шепти гласът ти във душата,
като отронен от китара звук.
Привлечен от любовната соната,
на цигулката лъкът!
А пръстите ти като по пиано,
засвирили в духовна висота
се спускат по моето коляно,
да усетят музикална красота.
Свирейки съдбата с нота,
играейки с високи тон,
достига неизмерна кота,
попадайки пред нежен стон!
05.10.2009
© Цвети Калинова All rights reserved.