18.01.2023 г., 16:53 ч.  

Музикант 

  Поезия » Философска, Гражданска
249 0 2

             Музикант

 

Един Човек с лъскав тромпет свири сега,

спомня си за миналото и за младостта.

Свири той с усмивка и с малко тъга,

за музиката му в живота и за нежността.

 

Един Човек излъчващ доброта,

висок и строен човек с добра душа.

Отдал живота си той на музиката

в ръцете с тромпет обиколил света.

 

Един Човек, един добър баща,

бори се с трудностите на живота.

Усмивката грее на неговата уста

и в трудни дни и в изпълнени с тъга.

 

Един Човек вече с побеляла коса,

мъдър човек, но с добро сърце и душа.

Върви по пътя си, но не с наведена глава,

а музиката за него това е тя, Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??