13.02.2010 г., 12:24 ч.

Мъглата 

  Поезия » Друга
628 0 0

Текст за песен

 

Всеки ден

разминавам се с хора

угрижени.

Всеки ден

срещам човеци,

пълни със страхове.

Всеки ден сблъсквам се с някой

агресивен и зъл.

Всеки ден

виждам преплетени пътища,

водещи наникъде.

 

Аз знам, ще се вдигне мъглата -

да, знам, ще се разкрият сърцата.

 

Виж и ти

всички тези хора

угрижени.

Погледни

уплашените човеци

и техните страхове.

Вгледай се,

живеем в пълна агресия –

мрачно е.

Ходиш ли по пътя за никъде –

хлъзгав път.

 

Аз знам, ще се вдигне мъглата -

да, знам, ще се разкрият сърцата.

 

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??