6.11.2007 г., 12:05 ч.

Мъгливо е 

  Поезия » Друга
873 0 29

Мъгливо е. От чувства е опушено.
В неясен силует те опознавам.
Тежат ми спомените и задушно е.
С мъгливи капчици се прозсълзявам.


 

Напукват ми се устните. Мълчание.
Тягостно въздишане... Без звук.
Слабост. Грешно чуто предсказание.
Не разбрахме, че не трябва да сме тук.
 

 

Дезертира любовта ни. Нелегално.
Различно чаках я. Не се завърна.
Самотата се намести в мен нахално.
Не се обръщам. Нужно е да бързам.


 

Не виждам пътя. Стъпките са кални.
Дъждовно завалявам от безсъние.
Молитвите ми раждат се от псалми.
Често шепнати. Приличат ми на мълнии.

 

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??