7.10.2017 г., 11:01 ч.

Мъж си - ... 

  Поезия » Любовна
583 0 2

Мъж си - 

като сред огъня роден.

Мъж си - 

от безсмислието победен.

Мъж си - 

забравих да си отбележа!

Мъж си - 

в сърцето отговорен за палежа...

Мъж като от камък - примамлив и студен,

мъж като от пламък - изгаряш ден след ден.

Мъж за вечност, страст и за любов,

мъж като измама - ваян полубог,

мъж някога безумно, сластно желан,

мъж - безцветен вече, паяжинен блян...

 

06.10.2017

 

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??