25.06.2013 г., 22:07 ч.

Мъжете, които обичат... 

  Поезия » Любовна
700 2 8
Мъжете, които обичат,
стоят в тъмните ъгли на всички събития.
Мъжете, които обичат, мълчат.
За тях думите са своего рода събличане
и нежно изгряват, прошепнати в тъмното,
като лунната прелест на женската гръд...

Мъжете, които обичат...
просто вярват във думите... 


© Красимир Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??