25 jun 2013, 22:07

Мъжете, които обичат... 

  Poesía » De amor
751 2 9
Мъжете, които обичат,
стоят в тъмните ъгли на всички събития.
Мъжете, които обичат, мълчат.
За тях думите са своего рода събличане
и нежно изгряват, прошепнати в тъмното,
като лунната прелест на женската гръд...

Мъжете, които обичат...
просто вярват във думите... 


© Красимир Чернев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??