Jun 25, 2013, 10:07 PM

Мъжете, които обичат... 

  Poetry » Love
755 2 9
Мъжете, които обичат,
стоят в тъмните ъгли на всички събития.
Мъжете, които обичат, мълчат.
За тях думите са своего рода събличане
и нежно изгряват, прошепнати в тъмното,
като лунната прелест на женската гръд...

Мъжете, които обичат...
просто вярват във думите... 


© Красимир Чернев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??