14.04.2018 г., 0:49 ч.

Мъжка ревност 

  Поезия » Хумористична
563 2 8

Усмихваш се ехидно пред погледа ми прям,

че всичко е привидно и няма тука срам.

 

Че всичко е на ужким без подпис и печат.

И мислиш, че съм чунким несхващаш и не чат.

 

Пред мене ти задяваш и моя смъртен враг,

и май че се надяваш на погледа му благ.

 

Акъла си опичай и на земята слез.

След злото си не тичай и в час навреме влез.

 

Че буря се задава от мен, като страна.

Шамари ще раздава душата ми една.

 

Тогава ще се види на кой кого е брат.

И дявол ще завиди на шия или врат...

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??