5.04.2008 г., 17:32 ч.

Мъжко момиче 

  Поезия » Друга
563 0 2
Мъжко момиче
Думи, изречени в шепот,
тихо прегръщат съня ми.
Толкова женствен е, крехък,
щом се събуди гласът ми.

Толкова нежна съм. Искрена.
Не винаги. Щом се събудя -
къдриците, толкова буйнствени,
мъжкото в мене пробуждат.

И после ми казват: "Различна си!"
Простете, но кой не би бил различен,
щом сутрин след сън се обичат
в сърцето му мъж и момиче?

22:47
04.04.08г.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??