12.07.2022 г., 14:11 ч.

Мъжът е котка във чувал 

  Поезия » Хумористична
262 0 2

 

Краченце, дупенце... готово! 

Мъжът докрай се е предал... 

Няма нужда и от слово, 

той е котка във чувал... 

 

Чувалът е от хитринките

на пола нежен и уж, слаб - 

Но такива са жените, 

това го вижда даже сляп... 

 

Но такива сме мъжете - 

Първични в техните... ръце... 

Хванат ли ни за... ушите... 

сме като във тиган рибе... 

 

Ех, капан сте, мои мили, 

но пък колко сладко хващате...

Нямали жените сили? 

А защо мъже похапвате?... 

 

Но да съм котка във чувал 

щом съм ваш, си ми харесва - 

Чал от мене (или, мял) 

и да съм в минюто ви, е екстра :0))

 

 

14.06.2022

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??