8.08.2018 г., 1:36 ч.

Мъжът със сините очи 

  Поезия » Хумористична
1236 6 11

Мъжът със сините очи

 

Мъжът със сините очи
от доста време ме вълнува.
Че в мен е влюбен, му личи.
Аз, всяка нощ, пък го сънувам.

 

Веднъж обаче, ненадейно,
съвсем случайно го видях.
Очите му – до болка черни.
Не казах дума. Онемях.

 

За миг стоях като халосана.
От изненада се облещих.
Бях разярена! Бях ядосана!
Та той, горкият, бил със лещи.

 

Реших и тръгнах си веднага,
за да не би във този ден,
да имам двойна изненада –
мъжът, да е със сутиен.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??